Száraz és diszkrét – ezt ígérjük Önnek!

Dry and Discreet

Száraz

Az Attends termékek kiváló szivárgás elleni védelmet, illetve száraz bőrt biztosítanak a termék használójának.

Az Attends magtechnológiája valóban a gyors elnyelésre és felszívásra összpontosít ott, ahol igazán szükség van erre: a betét közepén. Ennek következtében ez az a rész, ahol a legtöbb aktív (puha és rendkívül nedvszívó) összetevő megtalálható. Ezt „aktív zónának” nevezzük. Ha a következő védjegyszimbólumok közül legalább egyet lát a csomagon vagy a használati útmutatókban, biztos lehet benne, hogy az adott termékeket a legújabb magtechnológia alapján tervezték, ezáltal kiváló szárasságot biztosítanak a felhasználó számára.

Az Attends a legújabb magtechnológia alapján tervezi és gyártja a termékeit. Ez azt jelenti, hogy általában a termékek két maggal rendelkeznek, melynek egyike egy elnyelő réteg. Az elnyelő réteg a betét felső lapja alatti réteg, amely először ér hozzá a vizelethez. Ez segít, hogy a vizelet gyorsan felszívódjon és elosztódjon az alatta lévő tárolómagokban. Az elnyelő réteg a betét elején és hátulján elosztja a vizeletet, és jobb szivárgás elleni védelmet biztosít a betét felületén lévő csökkent vizeletmennyiségnek köszönhetően. A több szakaszban jövő vizeletet is képes felfogni anélkül, hogy csökkenne a felszívó képessége.

A két mag egy felső és egy alsó magból áll, melyek puha és rendkívül nedvszívó összetevőket tartalmaznak. A felső mag nagyobb mennyiségben tartalmaz rendkívül nedvszívó összetevőket és kevesebb puha összetevőket, ennek köszönhetően nagyobb abszorbanciát biztosít a betét középső felében, ahol erre igazán szükség van. Az alsó mag több puha összetevővel és a kevesebb rendkívül nedvszívó összetevőkkel rendelkezik, azonban továbbra is biztosítja a terméknek a nedvesség felszívását és elzárását az egész


Diszkrét

Az Attends termékeket úgy tervezték, hogy a legmagasabb szintű diszkréciót biztosítsák.

A magtechnológiára való összpontosítással az Attends termékek kialakítása igazán diszkrét marad: nincs szükség nagy méretű termékekre, amelyek túl sok anyagot használnak fel, ha a magréteg megfelelően viselkedik.

TEzért is van az, hogy általában az Attends termékek kicsik és igazán vékonyak: az aktív zóna a puha összetevők és rendkívül nedvszívó összetevők magban található koncentrációjával kiegyensúlyozott megoldást biztosít: az ormótlan termékek már valóban a múlté. A képen látható termékek úgy lettek tervezve, hogy ugyanolyan szintű védelmet biztosítanak a vizeletinkontinencia ellen. Az Attends Soft terméket a modern, kétmagos technológia szerint tervezték, míg az Attends Contours egy hagyományosabb, nagy alakú termék.

Az Attends termékek ezáltal diszkrét viseletet biztosítanak, magával viheti és kidobhatja őket a használatot követően. Ennek tetejében a termékek diszkréciója kicsi, kisebb csomagokat és tasakokat eredményez, ami számos kedvező hatással bír: kisebb mennyiséget kell cipelni, illetve kevesebbet kell tárolni a felhasználó otthonában, valamint kevesebb szilárd hulladék keletkezik a termékekből és csomagolóanyagokból.

A diszkréció másik fontos aspektusa a színek és nyomatok használata. Az Attends a termékein színeket és nyomatokat alkalmaz termékazonosítás céljából, de általában minimalizálja ezeket a további biztos diszkréció érdekében.

Végezetül pedig minden Attends termék természetes védelemmel rendelkezik a szagok ellen, amely csökkenti a kellemetlen szagok kockázatát anélkül, hogy adalékanyagokat (pl. parfümöket) használna. A termék magban található rendkívül nedvszívó polimerek elzárják a vizeletet, ezzel megakadályozva az ammónia keletkezését. A tetején pedig a Quick-Dry technológiával rendelkező termékek pH-értéke alacsony marad, ami megakadályozza a nem kívánt baktériumok erőteljes szaporodását.

Ezek együttesen megakadályozzák a kellemetlen szagok előfordulását. Ezt a következő szimbólum jelzi:

A kialakítás, anyagválasztás és a szagok elleni természetes védelem eleget tesznek az Attends diszkrécióra tett ígéretének.