proDERM

Az Attends termékek a bőr egészsége tekintetében való tesztelését és jóváhagyását a németországi Hamburgban található proDERM, Institute for Applied Dermatological Research intézet végzi.

proDERM
Azok az emberek, akiknek szükségük van inkontinenciatermékekre nagyon gyakran napi 24 órában használják ezeket. Ez azt jelenti, hogy a bőr folyamatosan hozzáér a termékek felületéhez. Ezért fontos, hogy bőrbarát anyagokat válasszanak. De még ennél is fontosabb, hogy ha az inkontinenciabetét nedvesen tartja a bőrt, az bőrirritációhoz vagy akár bőrelhaláshoz is vezethet, ami nagyobb szenvedésnek teszi ki a termék használóját, esetlegesen az ápoló nagyobb díjszabását eredményezi.
 
Az Attends inkontinenciatermékek magtechnológiája kiváló védelmet biztosít a szivárgás ellen a termék használójának, illetve kivételesen száraz bőrt. A proDERM tesztek (száraz és nedves folt teszt, valamint használatban való kiértékelés) eredményei azt mutatják, hogy az Attends termékek nagyon jól teljesítenek a bőr egészségének megőrzését illetően.
 
Ezért kapta meg az Attends a proDERM-től a jóváhagyott minőség pecsétjének használati jogát a termékei esetében*

Minden nap ki kell érdemelnünk a pecsétet….

Minden nap termékekkel telerakott 25 teherautó hagyja el az Attends gyárát a svéd Aneby-ban, hogy egész Európa-szerte kiszállítsa azokat az ügyfeleknek. A magas minőségi színvonal fenntartása érdekében minden termékkel kapcsolatos, hozzánk beérkező panaszt ellenőrzünk. A felhasználóink bőregészségével kapcsolatos minden panaszt szerződéses kötelezettségünk megosztani a proDERM-mel. Ez teljes átláthatóságot biztosít az Attends és a proDERM között. Amennyiben növekszik az olyan bőregészséggel kapcsolatos panaszok száma, amelyek egy adott termékkategória vagy kiszállítás esetében kerülnek bejelentésre, a proDERM elvárja az alapos kivizsgálást és a hiba kijavítását. Büszkén mondhatjuk, hogy az Attends és a proDERM közti szerződés kezdete (2010 júniusa) óta nem került sor korrekciós intézkedésre.

Kattintson az alábbi hivatkozásra további információkért, és töltse le a proDERM támogatási dokumentumot.

proDERM Dokumentum proDERM Dokumentum (1688 KB)