Az Attends ismertetése

Az Attends a kontinenciatermékek világszerte piacvezető szállítója. Teljes termékskálát biztosítunk az inkontinencia minden szintjén és típusa számára.

Product Range

A termékek a következőket hivatottak biztosítani:

  • Kiváló védelem a szivárgás ellen
  • Száraz bőr
  • Védelem a szagok ellen
  • Kényelmes illeszkedés.
Magabiztosságot és szabadságot nyújt a termék használói számára, ezáltal normál és aktív életmódot folytathatnak.

 

A vállalat folyamatos fejlődésének jelentős tényezői a világszínvonalú gyártólétesítmény, a hatékony ügyfélszolgálat és a logisztikai támogatás, valamint annak ténye, hogy az Attends képes a magas színvonalú, abszorpciós technológiákat alkalmazni a fogyasztók és ápolók számára biztosított termékeken. Az Attends márka a Domtar Personal Care vállalkozás része. Ez a globális márka a globális személyi higiéné üzletág kutatás és fejlesztési területének lehetőségei előnyeit élvezi, miközben helyi termékfejlesztéssel kapcsolatos lehetőségekkel is rendelkezik, valamint gyártólétesítményekkel Európában és Észak-Amerikában.

A európai gyártási helyszín – mely Aneby-ben, Svédországban található – irányítási rendszere ISO 9001, ISO 13485 és ISO 14001 szerinti tanúsítvánnyal rendelkezik.

ISO Quality Assured

ISO minőségbiztosítás

A európai gyártási helyszín – mely Aneby-ben, Svédországban található – irányítási rendszere ISO 9001, ISO 13485 és ISO 14001 szerinti tanúsítvánnyal rendelkezik.

Dry & Discreet Promise

Ígéret szárazságra és diszkrécióra

Az ígéretünk az Ön számára: száraz és diszkrét termékek. Láthatja majd az Attends szárazságra és diszkrécióra („Dry & Discreet”) tett ígéretét az új csomagjainkon és a használati útmutatókban.

proDERM

proDERM

Az Attends termékek a bőr egészsége tekintetében való tesztelését és jóváhagyását a németországi Hamburgban található proDERM, Institute for Applied Dermatological Research intézet végzi.